top of page

Gedreven door impact.

ZorgMee is een sociale onderneming. Dat is een onderneming die boven alles aan een maatschappelijke uitdaging wil werken. Het is al een geruime tijd onze droom om iets positief bij te dragen aan de maatschappij, zonder daarvoor afhankelijk te zijn van de goodwill of giften van andere mensen. Door volwaardig deel te nemen aan de economie hopen we een dubbele meerwaarde te creëren, zowel voor de klant als voor de maatschappij.

Over mezelf

Ik ben Friedl, software-ontwikkelaar & bezielster van dit project.

 

Van jongs af aan heb ik een interesse in wetenschap en techniek, en dan vooral om te leren hoe je dingen moet maken of bouwen. Software is voor mij daarvan het summum, omdat je zomaar iets kan creëren, waar er voorheen niets was. Daarom koos ik in 2019, na mijn studie als Burgelijk Ingenieur, voor een carriere als software ontwikkelaar.

In het derde jaar van mijn opleiding kwam ik ineens in een moeilijke periode terecht. Aanvankelijk durfde ik hier niet echt over te praten, tot op het moment dat een vriendin heel openhartig vertelde dat ze in een vergelijkbare situatie zat. Ik heb daar zóveel aan gehad, en ik wist meteen dat ik hetzelfde wou betekenen voor andere mensen. Sindsdien sta ik mee in de strijd om het taboe te doorbreken, en zo is mijn passie voor mentale gezondheid ontstaan.

In 2017 kwam mijn zus, zelf een psychologe, met het idee om een stuk software te bouwen om psychologen te ondersteun met hun administratie. Omdat dit mijn twee passies zo mooi combineerde, ben ik vol enthousiasme in dit project gestapt, en hebben we zo samen het EPD uitgebouwd.

afbeelding van Friedl

Wist je dat Friedl gelukkig wordt van verse lakens op het bed? Vooral als ze net uit de douche komt

Friedl

Wist je dat Friedl evan houdt om allerlei gekke trucjes te proberen om het huishouden te optimaliseren?

Onze Waarden

Transparantie

een raam in een groene muur
bottom of page